UA / RU
Підтримати ZN.ua

Cлова "кум Павелка" ніяк не зачіпали - Шевченко

Головний тренер збірної України впевнений, що так говорили спеціально.

Наставник збірної України Андрій Шевченко прокоментував критику на свою адресу з обговоренням зв'язків з президентом Української асоціації футболу Андрієм Повелком.

"Національна збірна - це не місце для початку тренерської кар'єри? Я взагалі не згоден з цим. Але нічого страшного, зараз ті, хто так говорить, поміняють стереотипи свої.

Слова "кум Павелка" взагалі ніяк мене не зачіпали. Я розумів, навіщо люди це роблять і говорять. Вони намагалися це якось пов'язати. Але для мене це взагалі незрозуміло. У мене є певна футбольна історія дуже велика. Я виконав величезний шматок роботи. Я три роки навчався, потім працював асистентом.

Маючи такий досвід як гравця і майбутнє, яке може бути в якості тренера, я спокійно поставився до критики, до будь-яких порівнянь. Я розумів, що я можу дати, до чого йду, яким я бачу розвиток українського футболу, національної команди. Решта мене не хвилювала.

Я з раннього дитинства займаюся футболом, постійно стикаюся з тиском, порівняннями, інтригами. У мене до цього є певний імунітет. Думка людей має право бути, якщо хтось вважає, що він може критикувати.

А у мене є мій напрямок, я був заточений на роботу, на результат, на той прогрес, який треба було зробити з національною командою. Мене хвилювало тільки це", - сказав Шевченко в шоу "Вацко Live".

Читайте також: Ексфутболіст збірної України захворів на коронавірус

Нагадаємо, в минулому матчі збірна України була розгромлена Іспанією в Лізі націй.