UA / RU
Підтримати ZN.ua

Боксери "Українських Отаманів" чотири місяці не отримують зарплатню

Незважаючи на успішні результати у Світовій серії боксу, українські боксери не можуть отримати гроші, як належить за контрактом. Команду спонсорує регіонал Володимир Продивус.

Боксери команди "Українські Отамани", яка виступає у Світовій серії боксу, вже кілька місяців не отримують зарплатню, яка належить їм за контрактом.

Про це стверджує видання "Чемпіон" з посиланням на власні джерела.

Повідомляють, що у нинішньому сезоні зарплатню отримували лише легіонери команди, яких наразі в "Отаманів" зібралося близько 10 осіб. Також без грошей сидять і тренери команди.

Нагадаємо, що перший поєдинок сезону-2013/14 українці провели 17 листопада проти "Американських Нокаутерів". Здобувши перемогу у тій зустрічі, команда видала п'ятиматчеву переможну серію. На сьогоднішній день "Українські Отамани" лідирують у групі А без єдиної поразки.

Примітно, що черговий матч - проти "Боксерів Німеччини", запланований на 31 березня у Києві, було перенесено на 14 лютого на прохання німецької сторони. Наступний поєдинок команди відбудеться 7 лютого в Аргентині. Там українці поміряються силою з місцевими "Кондорами".

Зазначимо, що основним інвестором команди є народний депутат від Партії Регіонів Володимир Продивус, який за сумісництвом ще й очолює Федерацію боксу України. !zn

Читайте також:

"Російський Витязь" Повєткін вийде на ринг через півроку після поразки від Кличка

Помер глава WBC Хосе Сулейман, який очолював боксерську організацію майже сорок років