UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Барселона" підпише 40-мільйонний контракт із Суаресом, в якому заборонить йому кусатися

Схоже, що чорна смуга у житті уругвайського форварда Луїса Суареса завершилася: після неприємного епізоду з дискваліфікацією на ЧС-2014 на ньйого чекає приємний момент підписання багатомільйонного контракту з одним із кращих клубів світу.

Скандальний нападник збірної Уругваю Луїс Суарес, на якого претендує "Барселона", може заробити у каталонському клубі за 5 років 40 мільйонів євро.

Проте у такий солідний контракт керівництво "Барси" має намір включити спеціальний пункт, згідно з яким форварду заборонено поводитися на полі некоректно, повідомляє Mirror.

Окрім того, "Барса" готова найняти одного з найкращих адвокатів, що спеціалізуються в області спорту. Клуб має намір поборотися за скасування або зниження його дискваліфікації і домогтися перегляду "справи Суареса" у Спортивному арбітражному суді (CAS) у Лозанні.

Нагадаємо, дисциплінарний комітет ФІФА дискваліфікував Суареса на дев'ять матчів збірної Уругваю і відсторонив його на чотири місяці від футболу за укус Джорджо К'єлліні у матчі чемпіонату світу проти Італії (1:0).

Раніше форварда "Ліверпуля" вже двічі карали за подібні вчинки - 2013 роки він заробив 10 матчів дискваліфікації за укус захисника "Челсі" Браніслава Івановича, а в 2010 році - за аналогічне порушення правил щодо захисника ПСВ Отмана Бакала під час періоду кар'єри в "Аяксі".

У той же час Суарес після вильоту збірної Уругваю з ЧС-2014 ("селесте" програли Колумбії 0:2 в 1/8 фіналу) знайшов у собі сили вибачитися за неприємний епізод. Форвард підкреслив, що до слів вибачення його підштовхнув кількаденний відпочинок із сім'єю.

Нагадаємо, що Суареса підтримали не лише партнери зі збірної і співвітчизники, але і великий футболіст 20-го століття Дієго Марадона з Аргентини. Чемпіон світу 1990 року, вважає, що рішення ФІФА про тривалу дискваліфікацію є ганебним, назвавши його "мафіозним". !zn

Читайте також:

На укусі уругвайця Суареса заробили навіть у Норвегії

Укус Суареса може коштувати йому втрати спонсорського контракту

Букмекери: можна поставити на "Руку Бога" Мессі і сльози Кріштіану Роналду