UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Атлетіко" після тріумфального сезону має намір зберегти своїх лідерів

У мадридців все гаразд із фінансами, тому вони не будуть продавати лідерів - ні в "Барселону", ні тим більше в "Реал". Це офіційна позиція новоспеченого чемпіона Іспанії.

Керівництво іспанського "Атлетіко" виступило з заявою, згідно з якою клуб не має наміру розлучатися з ключовими футболістами і зробить усе, щоб зберегти їх у складі.

Новоспечені чемпіони Іспанії цього літа можуть втратити кілька провідних футболістів, включаючи Дієгу Косту, Міранду, Рауля Гарсію та інших.

"Нашому клубу необов'язково продавати кого-небудь із першого складу, щоб виправити фінансове становище. Ми розуміємо, чому інші клуби цікавляться нашими гравцями - це нормально після такого успішного сезону. Ми також розуміємо, що футболісти, які зіграли ключову роль в успішному сезоні, хочуть поліпшення умов, і ми їх надамо, виходячи з можливостей клубу.

Тим же, хто не захоче продовжувати грати за нас, ми нагадаємо про суму відступних. Охочі покинути клуб повинні зробити це, виходячи з бажань "Атлетіко", - йдеться в заяві.

Зазначимо, що фіналісти Ліги Чемпіонів, які лише за неймовірним збігом обставин зуміли втримати перемогу над земляками з "Реала", опинилися в центрі трансферних чуток. Так, у "Барселоні" зацікавлені бразильським захисником Мірандою, а іспанський бразилець Дієгу Коста може перейти в "Челсі". Також 29 травня стало відомо, що один з лідерів колективу Дієго Сімеоне захисник Хуанфран відмовився переходити в лондонський "Арсенал". !zn

Читайте також:

Замість італійської Серії А український футболіст відправився у чемпіонат Нідерландів

Півзахисник "Металіста" продовжує боротися за місце у складі збірної Аргентини

"Баварія" - найдорожчий футбольний бренд, "Манчестер Юнайтед" - подешевшав