UA / RU
Підтримати ZN.ua

Анчелотті вважає, що "Реалу" не пощастило у матчі з "Ювентусом"

Карло Анчелотті програв дуель менш досвідченому візаві - наставника "Ювентуса" Массімо Алегрі. Все вирішив пенальті на початку другого тайму, вважає наставник "вершкових".

5 травня в Турині Ювентус" обіграв "Реал" 2:1 в першому матчі 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів. Головний тренер чинних володарів трофею Карло Анчелотті зазначив, що його команда добре провела перший тайм, однак після перерви перелом у гру вніс швидкий гол, отриманий "вершковими" з пенальті.

"У першому таймі ми були в чомусь краще за суперника: контролювали ситуацію, створювали моменти, але після перерви нас зламав швидкий гол. Тому ми менше контролювали м'яч. Трохи не пощастило - все вирішив цей пенальті, який реалізував і заробив Тевес", - заявив на післяматчевій коментарі Анчелотті.

Додамо, що матч-відповідь відбудеться 13 травня в Мадриді.

"Ювентус" продовжив серію без перемог на своєму полі в нинішньому розіграші Ліги Чемпіонів: італійці в 6 поєдинках здобули п'ять перемог і одного разу зіграли внічию.

5 травня завдяки голу у ворота "Ювентуса" нападник "Реала" Кріштіану Роналду став найкращим бомбардиром Ліги Чемпіонів (без урахування кваліфікаційних етапів): на його рахунку - 76 гол, що на один більше, ніж у Ліонеля Мессі з "Барселони".

Ліга чемпіонів. 1/2 фіналу. 1 матч. Ювентус - Реал - 2:1. Коментар Карло Анчелотті ефірі програми " Про Лігу чемпіонів на каналі 2+2