UA / RU
Підтримати ZN.ua

Львівська міськрада забракувала автобуси «ЛАЗу», які так подобаються Колеснікову

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради висунув претензії до Львівського автобусного заводу (ЛАЗ), який минулого року здійснив постачання автобусів до міста.

У претензії зазначається, що в автобусах, які було поставлено компанією, було виявлено кілька таких проблем як неповна комплектація транспортних засобів, технічні порушення, неефективне гарантійне обслуговування, відсутність гарантійних запасів комплектуючих.

Відзначимо, раніше віце-прем'єр-міністр України - міністр інфраструктури Борис Колесніков заявляв, що «ЛАЗ» здатний повністю забезпечити потребу України в автобусах, які будуть здійснювати перевезення гостей Євро-2012.

Нагадаємо, уряд у поточному році має намір закупити 757 тролейбусів і автобусів для оновлення транспортного парку міст, офіційно приймають матчі фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Корпорація «Богдан» визначена як головний виробник і постачальник туристичних автобусів та автобусів для аеропортів. Це закріплено у Меморандумі про співробітництво у сфері транспортного забезпечення Чемпіонату Європи з футболу Євро-2012, який підписали уряд України і корпорація «Богдан».