UA / RU
Підтримати ZN.ua

Київське метро продовжить роботу на годину через матч двох «Динамо»

Київський метрополітен працюватиме на одну годину довше через проведення на НСК «Олімпійський» футбольного матчу між командами «Динамо» (Київ) та «Динамо» (Загреб).

У ніч з 3 на 4 жовтня через футбольний матч між командами «Динамо» (Київ) та «Динамо» (Загреб) на НСК «Олімпійський» столичний метрополітен працюватиме на годину довше.

Як повідомили у прес-службі столичного метрополітену, через очікуване збільшення кількості пасажирів у зв'язку з матчем з 19:00 3 жовтня на всіх лініях метро буде збільшено кількість поїздів.

Крім того, на станціях «Олімпійська», «Площа Льва Толстого» і «Палац спорту» буде посилений штат чергового персоналу і визначені відповідальні особи для контролю за перевезенням пасажирів.

«Якщо ж після закінчення футбольного матчу пасажиропотік перевищить допустимі норми, черговим персоналом метрополітену можуть бути введені обмеження на вхід до станцій «Палац спорту», «Олімпійська» та «Площа Льва Толстого». З метою підвищення контролю за дотриманням громадського порядку працівники міліції будуть чергувати в посиленому режимі на станціях «Хрещатик», «Майдан Незалежності», «Олімпійська», «Площа Льва Толстого» і «Палац спорту»», - говориться в повідомленні метрополітену.

Нагадаємо, матч «Динамо» (Київ) - «Динамо» (Загреб) відбудеться в середу, 3 жовтня, в столиці України. Гру розсудить британська бригада арбітрів.

Обидві команди невдало розпочали виступи у Ліги чемпіонів, поступившись в поєдинках першого туру. Делегація загребського «Динамо» вже прибула в Київ, наставник 14-кратних чемпіонів Хорватії 58-річний Анте Чачіч взяв із собою 18 футболістів, усі вони потраплять у заявку на поєдинок. !zn

Читайте також:

Президент «Динамо» вважає, що з таким суддівством матчів «Шахтаря» «неможливо боротися» (ВІДЕО)

Блохін розпочав у «Динамо» з перемоги (ВІДЕО)

Офіційно: Юрій Сьомін відправлений у відставку з посади тренера «Динамо»