UA / RU
Підтримати ZN.ua

Засідання Київради призначено на 23 жовтня

Секретар Київради оприлюднила розпорядження про призначення наступного пленарного засідання. Початок засідання о 10. 00.

Пленарне засідання Київської міської ради відбудеться 23 жовтня. Відповідне розпорядження секретаря Київради Галини Гереги оприлюднено на офіційному сайті Київради. Засідання розпочнеться о 10:00.

Попереднє засідання Київради відбулося 2 жовтня. Депутати від опозиційних фракцій намагалися потрапити до приміщення Київради. Під час протистоянь опозиціонерів і правоохоронців на ґанку Київської міськради було застосовано сльозогінний газ. Правоохоронці стримували натиск мітингувальників.

Відзначимо, що останнє засідання столичної міськради, яке відбулося 19 серпня, також ознаменувалося масовими сутичками опозиціонерів з працівниками міліції. Під час протистояння було розбито вікна і зламано двері до будівлі, не обійшлося і без постраждалих з обох сторін. Незважаючи на штурм Київради, його секретар Галина Герега встигла протягом 10 хвилин поставити на голосування п'ять соціальних рішень. Закриваючи сесію, вона заявила, що Київрада VI скликання діє законно і буде працювати до обрання нового депутатського складу у 2015 році.

Опозиція наполягає, щоб парламент призначив позачергові вибори депутатів Київської міської ради і мера столиці. В опозиції стверджують, що рішення КС, яким було продовжено повноваження Київради до 2015 року, прийнято з порушеннями. !zn

Читайте також:

Прокуратура завела справу через штурм Київради

Більше половини жителів столиці хочуть обрати нового мера і Київраду негайно