UA / RU
Підтримати ZN.ua

З трибуни Ради Путіна назвали нецензурним словом

Депутат від "БПП" вважає, що Путін несе пряму відповідально за трагедію під Волновахою.

Народний депутат від Фракції "Блок Петра Порошенко" Олег Барна, виступаючи з трибуни на ранковому пленарному засіданні Ради, використовував нецензурний вислів стосовно Президента Росії Володимира Путіна.

"Настав час сказати з цієї трибуни правду...Всі ми повинні чесно визнати, що Путін фінансує терористів, які вбивають наших людей...Всі повинні разом сказати, що Путін - це х*йло", - заявив Барна, попросивши це також визнати на рівні парламенту.

Крім цього, народний депутат зажадав визнати, що в Україні йде не АТО, а повноцінна війна. Гнів депутата був викликаний загибеллю 12 чоловік в автобусі під Волновахою. За словами Барна, Путін несе пряму відповідальність за цю трагедію.

13 січня бойовики під Волновахою накрили артилерією рейсовий автобус. Згідно з останньою інформацією, кількість загиблих в результаті обстрілу досягло 12 осіб, ще 17 осіб перебувають на стаціонарному лікуванні. Представник генерального штабу Міноборони заявив, що обстріл був здійснений з Докучаєвська, де перебували представники російських ЗМІ.