UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ярошу запропонували посаду у Міністерстві оборони - ЗМІ

Антон Геращенко хоче разом з Ярошем створити Добровольчий союз оборони України.

Народному депутату і лідера "Правого сектора" Дмитру Ярошу запропонували посаду в міністерстві оборони, заявив радник міністра внутрішніх справ і народний депутат Антон Геращенко.

"Я можу підтвердити, що Дмитру Ярошу надійшла пропозиція від президента обійняти посаду у Міністерстві оборони. Я б вітав рішення, якби Дмитро Ярош прийшов на роботу на державну службу", - повідомив Геращенко в ефірі одного з телеканалів.

"І я скажу: бачу, що йому відверто нудно у Верховній Раді. Плюс він тяжко поранений у бою. Я б із задоволенням міг би разом з Дмитром Ярошем створити Добровольчий союз оборони України за прикладом естонської, фінської, швейцарської системи", - підкреслив депутат.

Керівник Інформаційного центру "Правого сектора" Артем Скоропадський заявив, що "Правий сектор" вважає неможливим виконання наказу про вихід з сектора "М" (Маріуполя та його околиць).

16 березня в. о. спікера Генштабу Владислав Селезньов назвав передчасною інформацію про призначення лідера "Правого сектора" Дмитра Яроша радником начальника Генштабу ЗСУ.