UA / RU
Підтримати ZN.ua

Янукович вирішив зосередитися на ситуації в Україні і переніс візит на Мальту

У зв'язку з необхідністю зосередити увагу на внутрішньополітичних питаннях Янукович переніс візит на Мальту.

Президент України Віктор Янукович ухвалив рішення перенести запланований на наступний тиждень офіційний візит до Республіки Мальта у зв'язку з необхідністю зосередити увагу на внутрішньополітичних питаннях. Про це у п'ятницю, 6 грудня повідомила прес-служба голови держави.

У Києві та інших регіонах України з 21 листопада проходять акції прихильників євроінтеграції, незадоволених рішенням Кабміну припинити підготовку до підписання угоди про асоціацію з ЄС. У суботу "Беркут" розігнав Євромайдан в центрі Києва. Ця силова акція викликала великий суспільний резонанс.

Минулої неділі в Києві відбувся багатотисячний мітинг закінчився захопленням низки адмінбудівель, зокрема - будівлі київської мерії. Акції протесту тривають.

Незважаючи на ці події, з 3 по 6 грудня президент України здійснив візит до Китаю. За даними ZN.UA і низки інших ЗМІ, після повернення з Китаю президент Янукович для узгодження низки проектів має намір відвідати Сочі для зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним.

Разом з тим, офіційного підтвердження цієї інформації немає ані на офіційному сайті українського президента, ані на сайті Кремля. !zn

Читайте також:

Янукович із Путіним у п'ятницю обговорять російський кредит і можливий контракт "Газпрому" з ВЕТЕК

Тимошенко: Беріть владу у свої руки, або Янукович буде і далі бити, вбивати, саджати

Опубліковано люстраційний список "ворогів Євромайдану"