UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Зеленського відреагували на промову Путіна: "У цієї війни не було жодних раціональних причин"

В ОП спростували усі основні тези диктатора, які стосувалися війни в Україні. 

Сьогодні під час параду в Москві російський президент Владімір Путін збрехав про те, нібито країни НАТО хотіли напасти на Росію, Україна - на Крим, а війна - це "правильне рішення". Радник голови ОП Михайло Подоляк зазначив у себе на сторінці у Твіттер, що все це неправда. 

"Проговорімо ще раз. Країни НАТО не збиралися нападати на Росію. Україна не планувала атакувати Крим. Російські військові гинуть, не захищаючи свою країну, а намагаючись окупувати іншу. У цієї війни не було жодних раціональних причин окрім хворобливих імперських амбіцій РФ", - підсумував Подоляк. 

Читайте також: "Судний день", яким Путін хотів пригрозити світові, не зміг піднятися в небо — InformNapalm

Ця війна — кінець Росії. Не лишилося в ній нічого, крім жалюгідної соловйовської бравади, дугінського біснування, гундяєвського богохульства та мовчазної згоди мільйонів "простих росіян", нескінченної, як Сибір. Але як трапилося, що мріючи про відродження СРСР, потенційний агресор не помітив поруч із собою нової сили?

Чому Україна стала втіленням тих чеснот, які приписувала собі Росія, а Росія — втіленням усього найбільш печерного, що є в сучасній людині?  Подробиці читайте в статті Олександра Щерби «Чому Росія програє війну?».