UA / RU
Підтримати ZN.ua

У The Guardian розповіли, коли в Британії підпишуть законопроєкт про "найжорсткіші" антиросійські санкції

Це повинні були зробити ще раніше, але в відомстві трапилися затримки. 

Міністр закордонних справ Британії Елізабет Трасс  цього тижня повинна підписати законопроєкт про "найжорсткіші" санкції проти Росії. Як повідомляє The Guardian, після цього документ буде направлено до парламенту. 

Цей документ, за словами джерел ЗМІ, повинен був бути підписаний до 10 лютого, але в МЗС сталася затримка. Її причин не називають. 

"Наше новий законопроект щодо санкцій буде підписано міністром закордонних справ цього тижня і незабаром після цього буде представлений в парламенті", - пише видання, посилаючись на заяву МЗС Британії.

Там попередили, що цей пакет санкцій проти Росії повинен бути найжорсткішим.  

Читайте також: Угорщина не підтримує введення антиросійських санкцій: Сійярто назвав причину

Нагадаємо, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба вже висловив вдячність Великій Британії за рішення ввести проти Російської Федерації масштабні санкції. За його словами, Британія продовжує лідирувати у глобальних зусиллях щодо стримування Росії від подальшої агресії. 

Чи готові американці і європейці пожертвувати Україною задля поліпшення відносин із Росією? Наскільки важливо для них підтримати Україну? Чи згодні вони послати війська на захист нашої країни у разі нового російського вторгнення? Чи хочуть бачити Україну в ЄС і НАТО? Відповіді на ці та інші запитання дало розлоге соціологічне дослідження, недавно проведене у США, Канаді, Великій Британії, Німеччині, Франції, Польщі. Його результати аналізує Тетяна Силіна у статті "Чи готовий Захід захищати Україну від Путіна? Що кажуть у шістьох провідних країнах".