UA / RU
Підтримати ZN.ua

Турчинов закликав українців на виборах 25 травня завершити формування легітимної влади

Останні три місяці вороги робили все можливе, щоб дестабілізувати ситуацію в країні і зірвати виборчий процес. Але вибори відбудуться.

Голова Верховної Ради, виконуючий обов'язки глави держави в.о. президента Олександр Турчинов закликав українців прийти в неділю на виборчі дільниці і проголосувати за свого кандидата.

"25 травня, обравши президента, ми завершимо формування в Україні легітимної відповідальної влади. Ми завершимо цементування фундаменту нашої держави", - йдеться у телезверненні Турчинова до нації.

В.о. президента зазначив, що "останні три місяці наші вороги робили все можливе, щоб дестабілізувати ситуацію в країні і зірвати виборчий процес, але українці виявилися сильнішими і мудрішими".

"Сьогодні ми будуємо нову європейську країну, фундамент якої заклали мільйони українців, які довели, що здатні захистити свій вибір і свою країну. Ми вже ніколи не допустимо, щоб нас позбавили свободи і незалежності, а нашу Україну перетворили на частину пострадянської імперії", - заявив Турчинов.

"Пам'ятайте: майбутнє України залежить від громадянської позиції кожного з нас", - підкреслив спікер парламенту.

Нагадаємо, що після втечі з України Віктора Януковича Турчинов з кінця лютого виконує обов'язки президента, оскільки є головою Верховної Ради. !zn

Читайте також:

Бондаренко запевнив, що у день виборів у Києві провокацій не буде

Храми всіх конфесій у день перед виборами проведуть спільну молитву за Україну

На виборах буде втрачено 5-7% голосів, - КВУ

МЗС України звинуватило Росію у спробі зірвати президентські вибори