UA / RU
Підтримати ZN.ua

Третина киян вважає реакцію Зеленського на загрозу поширення COVID-19 неефективною

При цьому 47% респондентів дають протилежні оцінки.

Реакцію президента України Володимира Зеленського на загрозу поширення коронавірусу в Україні вважають ефективною 47% респондентів, 35% - неефективною. Про це свідчать результати опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг" протягом 4-7 квітня серед жителів Києва.

Наголошується, що 38% респондентів вважають дії Міністерства охорони здоров'я ефективними, 42% - неефективними, 20% - не змогли відповісти.

Соціологічна група "Рейтинг"

"Щодо Міністерства внутрішніх справ, 38% вважають дії цього інституту ефективними, 35% - неефективними, 27% - не змогли оцінити. Щодо ефективності дій Прем'єр-міністра Д. Шмигаля, то 40% опитаних не змогли відповісти на це питання. 28% - оцінили його дії як ефективні, 32% - як неефективні", - йдеться в тексті дослідження.

Оцінюючи діяльність президента Зеленського в цілому, 43% опитаних заявили, що вони скоріше задоволені нею, 44% - дали протилежні оцінки. Діяльністю Прем'єр-міністра Шмигаля задоволені - 21%, не задоволені - 37%. При цьому 43% поки не змогли дати оцінок його роботі. Діяльністю Верховної Ради України задоволені 18%, незадоволені - 63%, важко оцінити - 19%.

Опитування проводилося серед жителів Києва старших за 18 років. Вибірка репрезентативна за віком, статтю. Вибіркова сукупність: 2000 респондентів. Метод опитування: CATI (computer-assistedtelephoneinterviews - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера). На основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Помилка репрезентативності дослідження не більше 2,2%.