UA / RU
Підтримати ZN.ua

ТКГ збереться на чергове засідання 3 лютого – українська делегація

Українська делегація ТКГ повідомила про порядок денний засідання.

Чергове засідання Тристоронньої контактної групи відбудеться 3 лютого, повідомила пресслужба української делегації в ТКГ. Напередодні відеозустрічі відбудуться засідання робочих груп.

“Чергові засідання Тристоронньої контактної групи в режимі відеоконференцій заплановані за наступним графіком: 2 лютого відеоконференції Робочих груп з питань безпеки, гуманітарної, економічної, політичної; 3 лютого відеоконференція загального засідання Тристоронньої контактної групи”, - повідомила українська делегація.

Вказано, що порядок денний буде наступним: 

Читайте також: Росія в ТКГ визнала нелегітимність «Мінська» - Гармаш

Нагадаємо, 25 січня українська делегація в ТКГ ініціювала проведення позачергового засідання, зокрема через поранення українського військового проросійськими бойовиками. У день позачергового засідання окупант також використали ПТРК та пошкодили один з жилих будинків на лінії розмежування.

Пізніше спікер української делегації в ТКГ Олексій Арестович заявив про те, що під час позачергового засідання російська сторона надала фейкові “докази” обстрілів українськими військовими населеного пункту, але ця спроба не була успішною.