UA / RU
Підтримати ZN.ua

Тимошенко згодна на будь-яку пропозицію місії Кокса-Кваснєвського

Власенко дав зрозуміти, що скептично ставиться до можливого доопрацювання законопроекту Лабунської про лікування ув'язнених за кордоном, оскільки часу залишилося дуже мало.

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко готова прийняти будь-яку пропозицію місії Європарламенту, заявляє її захисник Сергій Власенко.

"Юлія Володимирівна неодноразово, в тому числі і публічно заявляла, що готова підтримати будь-які рекомендації місії Кокса-Кваснєвського, як єдиною уповноваженою Європейським Союзом інституції для моніторингу виконання критеріїв подолання виборчого правосуддя у справі Тимошенко. Тому Юлія Володимирівна готова прийняти будь-яку пропозицію місії Європарламенту", - сказав Власенко журналістам у Харкові, коментуючи заяву місії Європарламенту.

При цьому він підкреслив, що з його точки зору це не скасовує можливості помилування екс-прем'єра.

"Наскільки я розумію, питання про помилування ніхто не знімав", - сказав Власенко.

Захисник також дав зрозуміти, що скептично ставиться до можливого доопрацювання законопроекту про лікування ув'язнених за кордоном авторства народного депутата Анжеліки Лабунської, оскільки часу на вирішення "питання Тимошенко", з урахуванням саміту Східного партнерства, залишилося вкрай мало.

Як повідомлялося, спостерігачі від Європейського парламенту, екс-президент Польщі Олександр Кваснєвський і колишній президент Європарламенту Пет Кокс вважають законопроект народного депутата Анжеліки Лабунської (позафракційна) найбільш оптимальним для досягнення консенсусу в питанні лікування засуджених за кордоном. !zn

Читайте також:

Кокс і Кваснєвський запропонували звільнити Тимошенко згідно законопроекту Лабунської

Кваснєвський запевнив, що з Тимошенко "все буде добре"

Доля Тимошенко може вирішитися наступного вівторка

Тимошенко згодна прийняти будь-які пропозиції місії Кокса-Кваснєвського заради євроінтеграції України