UA / RU
Підтримати ZN.ua

Тимошенко створить народний рух опору

До руху увійдуть військові, які мають досвід участі у воєнних діях, а також колишні спецназівці.

Кандидат у президенти України, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко ініціює створення народного руху опору, який готова очолити.

"Я вирішила буквально з цієї хвилини зробити все, що від мене залежить для того, щоб підтримати народний рух опору, який треба створювати в Україні для людей, готових добровільно захищати Україну", - заявила Тимошенко в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV у понеділок ввечері.

Вона зазначила, що до цього руху мають увійти військові, які мають досвід участі у воєнних діях, колишні спецназівці, люди, які володіють стратегією військових доктрин.

За словами політика, вже з сьогоднішнього дня починає діяти штаб руху. Кандидат у президенти повідомила, що у вівторок вона проведе засідання штабу, "який повинен спланувати кожну нашу дію". "Я прошу всіх, хто готовий захищати Україну, звертатися до нас. Зараз центр буде знаходитися спочатку у штабі нашої партії, а потім ми переїжджаємо на схід, де будемо діяти за тими планами, які буде розробляти цей штаб", - сказала вона. !zn

Читайте також:

Тимошенко виступила проти антитерористичної операції на Південному Сході

Верховний суд закрив "газову справу" Тимошенко

Соболєв стверджує, що Тимошенко не проти застосування сили до сепаратистів