UA / RU
Підтримати ZN.ua

Табачник вважає, що лідери опозиції перетворюють Київ на смітник

На думку Табачника, незважаючи на те, що у 2013 році криза негативно вплинула на Україну, минулий рік був вдалим для країни.

Міністр освіти і науки Дмитро Табачник вважає, що частина лідерів опозиції - недалекоглядні і перетворюють Київ на резервацію та звалище. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства освіти і науки.

На думку Табачника, на Україну у 2013 році негативно вплинула глобальна світова економічна криза, яка вимагала від влади надзвичайних зусиль для того, щоб утримати економіку країни від падіння.

"А другою бідою стала невихованість і недалекоглядність частини лідерів української опозиції, які продовжують перетворювати столицю України на якусь резервацію, брудний смітник", - додав міністр.

При цьому він вважає успішним 2013 рік у частині збору рекордного врожаю зерна. "Рік був вдалим і тому, що вперше за майже трьохтисячолітню історію землеробства на українській землі українські аграрії зібрали 63 мільйони тонн зерна", - додав міністр.

Табачник також задоволений, що минулого року народилося більше дітей і, відповідно, через кілька років збільшиться кількість школярів. !zn

Читайте також:

Табачник завищив позиції української освіти у світовому рейтингу конкурентоспроможності

Яценюк розраховує на активні дії Майдану до президентських виборів

Луценко визнав неможливість повалити Януковича до 2015 року