UA / RU
Підтримати ZN.ua

«Слугу народу», який пропонував пенсіонерці продати собаку, перевірили на наркотики

Поліцейські запідозрили, що Євгеній Брагар керував автомобілем в стані наркотичного сп'яніння.

Співробітники патрульної поліції зупинили автомобіль, за кермом якого був народний депутат від «Слуги народу» Євгеній Брагар і запідозрили, що водій перебуває в стані наркотичного сп'яніння. Щоб убезпечити себе, Брагар пройшов додатковий тест, який не виявив наркотиків у його організмі. Довідку він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook у неділю, 4 липня.

Інцидент з поліцейськими мав місце напередодні. За словами депутата, його автомобіль зупинили через непрацюючу лампочки, що має освітлювати номерний знак. Брагар стверджує, що патрульні не представилися і при вимкнутих боді-камерах нібито натякали на хабар. Платити депутат не став, і тоді йому запропонували пройти перевірку на наркотики. Поліцейські відвезли Брагаря до лікаря-нарколога, результат аналізів повинен бути готовий через тиждень.

Після цього «слуга народу» здав аналізи ще раз - у приватній клініці «Медлюкс».

«Про те, що я є народним депутатом України, представники поліції дізналися тільки в клініці, яка знаходиться на вул. Петра Запорожця, 20. У подібних ситуаціях я раджу всім робити паралельний незалежний тест, що власне зробив і я. Тест, звичайно ж, негативний», - написав Брагар у Facebook.

У поліції інцидент з депутатом ще не коментували.

Читайте також: САП хоче конфіскувати у Киви майно на 1,2 млн грн

Медіа звернули увагу на «слугу народу» Євгенія Брагаря на початку минулого року, коли в ефірі одного з телеканалів він запропонував нестандартне рішення проблеми заборгованості українців за комунальні послуги. Замість комплексного вирішення, він порадив пенсіонерці продати собаку і «спокійно оплатити» комуналку.

Євгеній Брагар також не зміг відрізнити програму «Слуги народу» від програми партії президента РФ Володимира Путіна «Єдіная Росія».