UA / RU
Підтримати ZN.ua

САП допрацювала подання на зняття імунітету з депутатів Лозового та Дейдея

Луценко повернув у Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру подання на Лозового та Дейдея на доопрацювання. САП допрацювала.

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький направив генпрокурору допрацьовані подання на зняття депутатської недоторканності з народних депутатів Євгена Дейдея і Андрія Лозового.

"Вчора були підписані документи, я знову направив відповідні подання генеральному прокурору", - сказав Холодницький журналістам, відповідаючи на питання, допрацювала чи САП подання на зняття недоторканності з двох народних депутатів.

Нагадаємо, що 19 травня генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що ГПУ підготувала подання до Верховної Ради про зняття депутатської недоторканності з депутатів Геннадія Бобова ("Відродження"), Євгена Дейдея ("Народний фронт") і Андрія Лозового (Радикальна партія).

Однак 23 травня стало відомо, що генпрокурор подасть подання тільки на Геннадія Бобова, який вже погодився погасити більше 1 мільйона доларів податкової заборгованості.

Ще два подання на депутатів Андрія Лозового та Євгена Дейдея Луценко повернув у Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру на доопрацювання.