UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни можуть здійснити хімічну атаку на "Азовсталь" 11 травня — депутат

Місцевих закликають від завтра не виходити на вулицю. 

Волонтер та депутат Маріупольської міськради Олександр Лашин розповів, що володіє інформацією щодо того, що 11 травня окупанти можуть використати хімічну зброю проти "Азовсталі" в Маріуполі. Про це повідомив у відеоповідомленні на своїй сторінці в Фейсбук. 

"Друзі, щойно вийшли люди з Маріуполя на зв'язок, мені стало відомо, що готується велика хімічна атака на "Азовсталь", і в Маріуполі попереджають місцевих мешканці, аби від завтра вони не виходили на вулиці, тому що наших хлопців, наших героїв хочуть "викурити" з заводу, в них нічого не виходить, вони вже хочуть застосувати такі от геноцидні речі", - зазначив Лашин. 

Читайте також: Онуфрій «во ім’я Христа» попросив Путіна випустити військових із Маріуполя

Учора в Генштабі повідомили, що окупаційні війська підвозять озброєння, військову техніку, боєприпаси та паливно-мастильні матеріали для посилення блокування українських підрозділів на "Азовсталі".

Чому Україна стала втіленням тих чеснот, які приписувала собі Росія, а Росія — втіленням усього найбільш печерного, що є в сучасній людині?  Подробиці читайте в статті Олександра Щерби "Чому Росія програє війну?".