UA / RU
Підтримати ZN.ua

Регіонал Єфремов оголосив інформацію про порушення на виборах надуманою

Регіонали стверджують, що в українському інформаційному просторі домінує опозиція. Просять міжнародних спостерігачів бути об'єктивними.

Для Партії регіонів дуже важлива об'єктивність і неупередженість міжнародних спостерігачів до виборчого процесу. Про це заявив голова парламентської фракції ПР Олександр Єфремов на зустрічі з делегацією Міжнародної фундації виборчих систем (IFES).

«Ми зіткнулися з такою ситуацією, коли представники частини опозиції поставили перед собою мету просто закидати міжнародні організації інформацією про нібито порушення з боку влади виборчого законодавства. Найчастіше ці порушення - просто надумані», - цитує Єфремова прес-служба партії.

У зв'язку з цим, зазначив він, для Партії регіонів дуже важливо, щоб міжнародні спостерігачі розібралися в тому, що реально відбувається в нашій державі.

- Партія регіонів у 75 разів випереджає опозицію за кількістю позитиву на телебаченні

«Адже, на жаль, правляча партія завжди опиняється в ситуації, коли на одне наше слово припадає кілька слів від представників опозиції. Я з цим досить часто стикаюся, коли беру участь у різних політичних ток-шоу, які проводяться на вітчизняних телеканалах», - сказав регіонал.

«Для нас дуже важлива об'єктивність і неупередженість міжнародних спостерігачів до виборчого процесу», - підкреслив Єфремов. !zn

Читайте також:

Автору нашумілого білборда з бабусею і котом загрожує до п’яти років в’язниці

Донецьких студентів «добровільно-примусово» зганяють на концерт на підтримку Бахтєєвої

Міжнародні спостерігачі фіксують тиск на українські ЗМІ перед виборами

Азаров нічого не чув про претензії міжнародних спостерігачів