UA / RU
Підтримати ZN.ua

Рада збільшила видатки на місцеві та апеляційні суди коштом паралімпійців

Зокрема, додаткові кошти виділять за рахунок скорочення бюджетних призначень за програмою “Підготовка та участь національних збірних команд в Паралімпійських і Дефлімпійських іграх”.

Верховна Рада ухвалила закон №5304 “Про внесення змін до Закону України “Про Державний бюджет України на 2021 рік” щодо збільшення видатків на забезпечення здійснення правосуддя місцевими, апеляційними судами”. У другому читанні за документ проголосував 301 народний депутат.

Закон збільшує на майже 750 млн грн видатки для місцевих та апеляційних судів. У першому читанні пропонувалося збільшити видатки на 600 млн грн.

Згідно з пояснювальною запискою, видатки підвищать за допомогою зменшення бюджетних призначень за програмою “Підготовка та участь національних збірних команд в Паралімпійських і Дефлімпійських іграх”.

Читайте також: Рада дозволила навчальним закладам передавати своє майно, яке не використовується

Нагадаємо, під час сьогоднішнього засідання у Верховній Раді відбулася бійка під час розгляду закону про реформування Нацради з питань телебачення та радіомовлення. Причиною для сутички стали слова “слуги народу” Микити Потураєва про те, що фракцію ОПЗЖ “потрібно розстріляти”.