UA / RU
Підтримати ZN.ua

Рада планує розглянути питання реорганізації місцевих органів виконавчої влади: онлайн

Також депутати планують розглянути законопроект щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі.

Під час засідання 2 вересня Верховна Рада планує розглянути у першому читанні законопроект №3913  “Про внесення змін до деяких законів України щодо утворення військово-цивільних адміністрацій”. Про це йдеться у порядку денному парламенту.

Також депутати планують розглянути за основу проект закону №3975 “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо утворення та ліквідації районних державних адміністрацій у зв'язку з утворенням (ліквідацією) районів”.

У порядку денному також йдеться про розгляд у першому читанні законопроекту №3424 “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо звільнення від сплати судового збору у зв'язку з оскарженням постанов у справах про адміністративні правопорушення”.

Окрім того, Рада має розглянути законопроект №3692 “Про внесення змін до розділу ІІ "Прикінцеві положення" Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2020 рік".

Серед іншого, парламентарі мають розглянути у першому читанні проект закону №3623 “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі”.

Згідно з порядком денним, у другому читанні депутати мають розглянути законопроект №2588 “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення діяльності музеїв закладів вищої освіти”.

Також у другому читанні заплановано розгляд законопроекту №2698 “Про надання будівельної продукції на ринку”.

Читайте також: Рада розширила перелік споживачів електроенергії, які можуть купувати її за цінами для населення

Нагадаємо, напередодні спікер парламенту Дмитро Разумков відкрив четверту сесію Верховної Ради IX скликання. Перше засідання нової сесії почалося о 12:00. На момент відкриття в залі зареєструвалися 299 осіб.