UA / RU
Підтримати ZN.ua

Порошенко заявив про дефіцит кадрів, здатних взяти відповідальність за реформи

Президент визнав, що Україні потрібні нові лідери.

Україні не вистачає кадрів, щоб проводить необхідні країні реформи.

Про це президент України Петро Порошенко заявив під час зустрічі з делегацією Аспен Інституту на чолі з віце-президентом інституту Еліотом Герсоном у вівторок, 29 лютого, повідомляє прес-служба глави держави.

Президент підкреслив, що для успішної імплементації реформ в Україні потрібні нові лідери, так як зараз відчувається певний дефіцит кадрів, здатних взяти на себе відповідальність за реалізацію змін.

"Головне, що нам потрібно, - лідери відповідальні, патріотичні, порядні та професійні", – підкреслив Порошенко.

У той же час, за словами президента, незважаючи на ряд істотних недоліків, за півтора роки в Україні зроблено чимало на шляху реалізації життєво важливих реформ.

Читайте також: Незадоволений саботажем реформ в ГПУ Пайетт привітав відставку Шокіна

За підрахунками Олега Бондаря, президентська партія "Блок Петра Порошенка - Солідарність" "прихистила" чимало екс-"регіоналів": 22% депутатів від БПП в обласних радах і 12% у Верховній Раді колишні члени "Партії регіонів".

Нагадаємо, депутат "Блоку Петра Порошенка" і кандидат від фракції на посаду міністра охорони здоров'я Олексій Гончаренко змінив біографію на своєму сайті, видаливши звідти інформацію про членство у "Партії регіонів" та участь в її діяльності.

Детальніше про колишніх регіоналів у лавах БПП читайте у статті "Казус президента" Олега Бондара у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".