UA / RU
Підтримати ZN.ua

Політв'язень Сущенко балотується на місцевих виборах від ЄС

Партія "Європейська солідарність" провела з'їзд.

Партія "Європейська солідарність" під час з'їзду представила команду, з якою піде на вибори в обласні і місцеві ради. Серед тих, хто очолить списки, - політв'язні Кремля Роман Сущенко та Володимир Балух.

Роман Сущенко підтвердив, що буде балотуватися від партії в місцеву владу, тому що розділяє цінності «Європейської солідарності».

Сущенко назвав ЄС тією політичною силою, яка "будує мости гідності, патріотизму, мости відповідальності, демократії і справедливості".

«Я поділяю цінності «Європейської Солідарності», а це відповідальна, відкрита, правова, суверенна держава. Це прозора і чесна влада, це успішні громадяни, це сильні громади, потужна армія, ефективні спецслужби. Це інновації, традиції, екологічна, здорова земля. Це щасливі сім'ї, батьки і діти. Я за Україну без дилетантизму і популізму. Нехай Бог нам допоможе і дасть розуму зрозуміти, що ми можемо зробити і дасть мудрості і мужності відмовитися від того, чого ми зробити не можемо. І головне - відрізнити одне від іншого», - зазначив Сущенко, виступаючи на з'їзді, інформує прес-служба ЕС.

Відомо, що Волинський штаб партії очолила депутат Луцької міськради Юлія Вусенко, в Полтаві від "євросолідарності" йде громадська активістка Юлія Городчанин, яка балотувалася в парламент від партії "Голос". Також в списках депутат НФ Леонід Ємець, Іванна Климпуш-Цинцадзе і Михайло Забродський.

Читайте також: Вибори в ОРДЛО можуть відбутися тільки за спецзаконом - Резніков

Відзначимо, що 30 серпня Центральна виборча комісія оголосила з 5 вересня початок виборчого процесу місцевих виборів, призначених на 25 жовтня 2020 року.