UA / RU
Підтримати ZN.ua

Партія "Голос" проведе з'їзд в липні

Партія планує оновити статут.

Політична партія "Голос" планує в липні поточного року провести з'їзд, повідомила лідер політсили, народний депутат Кіра Рудик.

"Наша партія працює за внутрішніми правилами, які передбачені статутом. Останній раз ми проводили з'їзд у січні, і тоді домовилися, що наступний відбудеться в липні", - сказала Рудик в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Вона також поінформувала, що до з'їзду партія планує напрацювати оновлений варіант свого статуту. "Ми домовилися, що перед з'їздом будемо працювати над модернізацією статуту партії. З січня по квітень ми збирали всіх партійців пропозиції, далі їх обробляє статутна комісія. Таких пропозицій надійшло не так багато - приблизно п'ять пакетів", - уточнила лідер "Голосу".

У той же час, зі слів Рудик, немає жодної пропозиції від Сергія Притули, який недавно заявив про намір очолити партію "Голос".

Читайте також: "Голос" пропонує створити новий переговорний майданчик щодо Донбасу

Як повідомлялося, на з'їзді партії 29 січня "Голос" припинив повноваження українського шоумена Сергія Притули, який був заступником голови і членом політради партії.