UA / RU
Підтримати ZN.ua

Німецький лікар: Тимошенко для лікування не вистачає басейну

Німецький лікар, який займається лікуванням Тимошенко, рекомендує для її якнайшвидшого одужання водні процедури, для яких необхідний басейн.

Лікарка лікарні берлінської клініки «Шаріте» Аннет Райсхауер, яка займається лікуванням екс-прем'єра Юлії Тимошенко, заявила, що її підопічній для лікування не вистачає басейну.

«У тому, що Тимошенко серйозно хвора, немає жодного сумніву. У неї 5 жовтня 2011 року була зареєстрована міжхребцева грижа з компресією третього спинномозкового нервового закінчення справа у тазостегновій області, яка викликає сильний біль і є причиною паралічу», - розповіла лікар.

«5 листопада того ж року було зареєстровано гостре погіршення стану, яке призвело до хронічного больового синдрому, вторинних скелетно-м'язових уражень і м'язової атрофії. Тому треба робити все можливе для лікування цієї хвороби у відповідності з існуючими стандартами», - підкреслила Аннет Райсхауер.

Окрім того лікарка заявила, що часину пасивних терапевтичних заходів буде скорочено на користь активних. «Це для того, щоб Тимошенко могла все більш активно рухатися», - поділилася доктор секретами лікування.

Однак вона поскаржилася: «На жаль, плавання неможливе. Басейну там немає. Але лікувальну гімнастику можна проводити».

Раніше повідомлялося про те, що Тимошенко хоче лікуватися в Києв і, а не Харкові, а також перебувати під домашнім арештом, а не в т юрмі.

Нагадаємо, 9 травня Тимошенко була госпіталізована у ЦКЛ № 5 після 20-денного голодування. З 9 по 17 травня лікування екс-прем'єра та її вихід з голодування проходили під наглядом лікаря клініки «Шаріте» Лутца Хармса. 21 травня його змінила Аннет Райсхауер, вона поїхала 27 травня. 2 червня у клініку знову прибув доктор Хармс, який починав лікування екс-прем'єра. !zn

Читайте також:

Повне одужання Тимошенко може зайняти півроку

Нова лікар Тимошенко відмовилася від ікри і вигнала депутатів з палати екс-прем'єра


До Тимошенко прибула новий лікар з клініки «Шаріте»


МОЗ запевняє, що Тимошенко краще: тиск у нормі, є надбавка у вазі