UA / RU
Підтримати ZN.ua

На російському державному сайті вийшла стаття з прямими закликами до етнічних чисток та етноциду в Україні

Роспропагандисти обґрунтовують необхідність етнічних чисток. 

На російському державному сайті РІА "Новости" вийшла стаття, в якій містяться прямі заклики до "деукраїнізації" України та необхідності перевиховання населення шляхом "іделогічних репресій". Стаття називається "Що Росія має зробити з Україною".

У публікації роспропагандисти обґрунтовують необхідність етнічних чисток та етноциду в Україні.

Читайте також: Росія не уникне відповідальності за злочини шляхом виходу з міжнародних організацій - ПАРЄ

Ось тільки кілька цитат з цього "твору":

Читайте також: Суд над Путіном та Лукашенком планують назвати Харківським трибуналом - Мамедов

Читайте також: Посол Британії в Україні: "Зґвалтування — частина російського арсеналу"

Нагадаємо, страшні кадри з деокупованих Бучі, Гостомеля та Ірпеня вразили весь світ та викликали природне обурення у лідерів усіх цивілізованих країн.

На звільнених територіях Київщини знайшли братські могили із загиблими українцями. На вулицях Ірпеня, Бучі та інших міст лежать розстріляні в потилицю тіла зі зв'язаними за спиною руками, на дорогах – трупи, що обгоріли. Світові ЗМІ та українські журналісти повідомляють про звірства російських солдатів протягом майже місяця окупації Київщини, зокрема зґвалтування дітей, тортури та страти.

Росіяни повномасштабним вторгненням в Україну вже вбили 161 дитину, і це лише приблизні цифри, які вдалося зафіксувати на територіях, які не захопили путінські війська.

Читайте також: Команда МКС виїхала розслідувати військові злочини вторгнення Росії до України – прокурор

Управління Верховного комісара ООН з прав людини (УВКПЛ) зафіксувало 3455 жертв серед цивільного населення України. І ці дані також є лише верхівкою айсбергу. Повний підрахунок загиблих мирних громадян стане можливим лише після звільнення всіх захоплених територій.