UA / RU
Підтримати ZN.ua

Мендель розкрила деталі новорічного привітання Зеленського

Президент планує новорічну відпустку.

Президент Володимир Зеленський тільки готується записати новорічне привітання для українців, яке покажуть в ніч 31 грудня, а також планує кількаденний відпочинок на початку січня. Про це в понеділок, 14 грудня, розповіла спікер глави держави Юлія Мендель в коментарі КП в Україні.

За словами Мендель, концепція та сценарій запису святкового звернення Зеленського ще опрацьовуються. При цьому телеканали не зобов'язують транслювати привітання - кожен вирішує на свій розсуд.

У той же час Мендель вважає доброю традицією новорічне звернення. Під час нього президент підіб'є підсумки, окреслить ціннісні орієнтири і розповість про плани на наступний рік.

Також найближчими днями на Банковій запалять ялинку. На заході буде присутній Зеленський з дружиною Оленою.

"Прикраси для цієї ялинки будуть дуже особливі, з ексклюзивною і важливою ціннісною історією", - анонсувала Мендель

Також вона розповіла, що у президента на Новий рік буде короткий відпочинок.

"І у президента, і у його Офісу будуть кілька вихідних. Але при цьому глава держави завжди залишається на зв'язку і при потребі буде працювати. Сьогодні завдяки розвитку технологій організовувати зв'язок, зібрати нараду і обговорити важливі події можна в дуже швидкому режимі. Президент завжди реагує на розвиток подій і швидко приймає рішення, вихідний не може бути причиною відсутності реакції президента, якщо відбувається щось важливе для країни", - резюмувала Мендель.

Читайте також: Вісім тисяч карантинної допомоги від держави повинні виплатити до Нового року - Шмигаль

Раніше повідомлялося про те, що біля Офісу президента встановили карусель. Масових святкових заходів в цьому році не планують через карантин, який триватиме з 8 по 24 січня 2021 року. Однак, вже з 19 грудня почнуть діяти обмеження, які саме, читайте на сайті ZN.UA.

Детальніше про передноворічні настрої та очікування українців читайте в статті Олега Покальчука "Куди зникають мрії".