UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ляшко попередив про викид компромату на нього з "чорної бухгалтерії" Партії регіонів

Лідер "Радикальної партії" завчасно заперечує, що його політсила фінансувалася оточенням Януковича.

Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко вважає, що проти його політичної сили готується "інформаційний вкидання", пов'язаний з "чорною бухгалтерією" Партії регіонів.

"Попереджаю суспільство, що в інформпростір готується викид інформації про те, що нібито я або "Радикальна парті"я отримували фінансування від "Партії регіонів". Інформація про це нібито міститься в так званій "чорній бухгалтерії" "регіоналів", яку передав НАБУ колишній заступник голови СБУ Віталій Трепак (Віктор Трепак, – ред )", – написав політик на своїй сторінці у Facebook ввечері в понеділок, 20 травня.

Ляшко запевнив, що цей "злив" є спецоперацією проти нього, замовленої президентом Петром Порошенком.

"Замовники вигаданого проти нас компромату намагатимуться дискредитувати нас і під цим приводом провалити в парламенті голосування за створення ТСК з розслідування корупції президента та його оточення", – стверджує депутат.

Читайте також: Найєм звинуватив Ляшка у намірі перетворити ТСК з офшорів на "майданчик для політичного піару"

Нагадаємо, 28 травня ZN.UA повідомляло, що Тріпак передав НАБУ документи, які підтверджують незаконні виплати "Партією регіоні"в готівкових коштів ряду колишніх і нинішніх політиків та високопосадовців.

В інтерв'ю ZN.UA Трепак розповів, що матеріали "чорної бухгалтерії" ПР дають можливість проаналізувати зв'язки представників нинішньої влади з попередниками і їх відносини безпосередньо під час протестів на Майдані.

Він висловив думку, що представники нинішньої влади досі не розірвали зв'язків зі своїми попередниками у зв'язку з "спільністю бізнесу і політичними проектами, в яких вони брали участь, або, навіть, засновниками яких вони були".

Крім того, за його словами, вищезгадані матеріали дозволяють глибше усвідомити роль силових структур у становленні та існуванні режиму Януковича".

Повний текст інтерв'ю Оксани Денисової з колишнім першим заступником голови СБУ Віктором Трепаком читайте у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".