UA / RU
Підтримати ZN.ua

Лавров заявив, що Росії оголосили "гібридну війну"

Він впевнений, що Захід хоче "зламати, знищити, задушити російську економіку та Росію в цілому".

Міністр закордонних справ Російської Федерації Сєргєй Лавров заявив на нараді, що Захід буцімто оголосив Росії "справжню гібридну війну". Про це пише Associated Press. За його словами, метою цієї "війни" було "зламати, знищити, задушити російську економіку та Росію в цілому".

Однак, міністр впевнений: "У нас багато друзів, союзників, партнерів у світі, величезна кількість асоціацій, в яких Росія працює з країнами всіх континентів, і ми будемо це робити надалі".

Лавров додав, що Росія не ізольована й більшість держав світу не приєдналися до санкцій.

Читайте також: Головне в нових санкціях США проти РФ і чим це загрожує

Раніше колишній президент РФ Дмітрій Мєдвєдєв заявив, що західні санкції проти великого бізнесу Росії не впливають на політику уряду. Також він підтвердив, що рішення про повномасштабне вторгнення російських військ в Україну приймав особисто президент країни Владімір Путін.

Також ми розповідали, що Росію за місяць практично відрізали від світової фінансової системи, закрили доступ до західних технологій та преференцій у торгівлі, країна втратила частину цивільної авіації та половину накопичених резервів. І це ще не всі можливі санкції.