UA / RU
Підтримати ZN.ua

Керівництво Херсонщини відзначило День театру в компанії напівголих дівчат

За даними видання «Міст», закриту вечірку організував місцевий депутат.

Керівництво Херсона та Херсонської області відзначило День театру на закритому заході за участю напівоголених дівчат. За даними місцевого видання «Мост», вечірку організував депутат обласної ради Олександр Книга - директор Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Куліша.

Відео з заходу потрапило в мережу завдяки учасницям. Вони розмістили його на своїх сторінках в Instagram, називаючи «закритою вечіркою для своїх».

Серед гостей були помічені голова облдержадміністрації Сергій Козир, мер Херсона Ігор Колихаєв, депутат міськради Андрій Дмитрієв, депутат облради Вікторія Гавренкова, директор департаменту гуманітарної політики ОДА Михайло Лінецький, бізнесмени Садіар Мамедов і Валерій Боржов і інші відомі в Херсоні особи.

Гості дивилися виступ акторів театру і могли взяти участь у благодійному аукціоні. В якості лотів були виставлені картини і право зіграти у виставі.

Окремим номером програми став виступ дівчат у спідній білизні. Вони танцювали перед VIP-гостями, яких посадили прямо на сцені.

Читайте також: Фігурант «справи Гандзюк» Євген Рищук перемагає на виборах на Херсонщині

Минулого року депутатів Херсонської облради з 8 березня привітав гурт «Степ» у супроводі відверто одягненою танцівниці. Глава ОДА Юрій Гусєв звільнив організатора виступу - керівника апарату обласної державної адміністрації Володимира Клюцевского. Його незабаром взяли на роботу до Харківської ОДА, яку тоді очолював Олексій Кучер.

Докладніше про те, що встиг зробити мер Херсона Ігор Колихаєв перші сто днів перебування на посаді читайте в статті Сергія Нікітенка «100 днів мерів. Херсон», яка вийшла в рамках спецпроекту ZN.UA та Руху ЧЕСНО.