UA / RU
Підтримати ZN.ua

Голова Держпродспоживслужби йде у відставку

Магалецька очолювала службу понад рік.

Голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька, призначена на посаду 13 жовтня 2020 року, подала у відставку, про що вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

За словами Магалецької, це рішення прийнято нею за рекомендацією лікарів, а заява подана 31 січня.

"Подала вчора заяву на звільнення з посади голови Держпродспоживслужби за власним бажанням. Причина — настійні рекомендації лікарів у зв'язку зі станом здоров'я на найближчі кілька місяців. Робота на посаді голови Держпродспоживслужби вимагає постійного включення в режимі 24/7/365 та повної самовіддачі. Працювати у в такому режимі найближчим часом просто фізично не зможу», — написала Магалецька 1 лютого.

Вона зазначила, що "реформи мають бути продовжені, досягнуті результати мають стати фундаментом для подальшого зростання, запущені проекти мають бути реалізовані до кінця", - тому вона відмовилася йти на тривалу лікарняну.

Раніше повідомлялося про те, що Держпродспоживслужба незабаром планує запустити мобільний додаток для звернень громадян, створити кабінет для підприємств, щоб надати можливість підприємцям бачити звернення споживачів до них у режимі реального часу та інтегрувати систему з "Дією".