UA / RU
Підтримати ZN.ua

Для успіху на виборах діючому президенту необхідний зручний спаринг-партнер у другому турі — Фірсов

В якості претендентів на цю роль Порошенко розглядає Юрія Бойка та Олега Ляшка.

Для успіху на майбутніх виборах діючому президенту необхідний зручний спаринг-партнер у другому турі. Тому всі ресурси будуть використовуватися ще і для протягування в заключний раунд президентських виборів "хлопчика для биття".

Про це у своїй статті для DT.UA пише Єгор Фірсов, голова політичної сили "Альтернатива". За його словами, в якості претендентів на цю роль Порошенко розглядає Юрія Бойка та Олега Ляшка.

"Це люди для українського суспільства ще більш токсичні, вони можуть не пройти в другий тур навіть за підтримки Банкової. Але тут у Порошенка обмежені можливості для маневру, будь-який інший кандидат з рейтингом має всі шанси на перемогу. Тоді як завдання АП - зробити другий тур таким, щоб навіть у критично налаштованих громадян з'явилося бажання йти на вибори і проголосувати саме за Порошенка", - зазначає політик.

Детальніше про майбутні вибори і необхідність висування єдиного кандидата читайте в матеріалі Єгора Фірсова "Довіряй, але дивися кому" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".