UA / RU
Підтримати ZN.ua

Депутати зареєстрували два проекти постанов про скасування прийнятої судової реформи

Тексти обох проектів на сайті парламенту ще не оприлюднені.

У Верховній Раді зареєстрували два проекти постанов про скасування рішення парламенту прийняти в цілому закон щодо змін в Господарському та Цивільному процесуальних кодексах, Кодексі адміністративного судочинства та інших законодавчих актах (№6232).

Перший проект постанови зареєстрував позафракційний народний депутат Юрій Левченко вчора, 3 жовтня, народні депутати від "Самопомочі" і віце-спікер Оксана Сироїд зареєстрували другий сьогодні, 4 жовтня, передає УНІАН.

Тексти обох проектів на сайті парламенту ще не оприлюднені. Голова Верховної Ради не може підписати закон, за яким зареєстровано проект постанови про його скасування, поки парламент його не розгляне.

3 жовтня Верховна Рада прийняла президентський закон про внесення змін до Господарського та Цивільного процесуальних кодексів, Кодексу адміністративного судочинства та інших законодавчих актів. Парламент прийняв цей законопроект у першому читанні 20 червня. Розглядати його в другому читанні парламент почав 7 вересня, всього було подано 4834 поправки.