UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Полтаві за борги на кілька годин відключали водоканал

В ситуацію втрутилися народні депутати.

Вчора, 24 липня, о 15:50 працівники АТ "Полтаваобленерго" відключили частину системи "Полтавського водоканалу" за борги підприємства минулих періодів. Про це повідомляє сайт комунального підприємства.

Наголошується, що без водопостачання залишилися кілька мікрорайонів міста. "Під загрозою зупинка водопостачання всього міста і зупинка каналізаційно-насосних станцій. Це може призвести до екологічної катастрофи, наслідки якої важко передбачити. Просимо вибачення за незручності викликані не з нашої вини", - йдеться в повідомленні.

Проте, за даними УНІАН, пізно ввечері "Полтаваобленерго" відновило електропостачання і воду знову почали давати в будинки.

Пізніше секретар Полтавської міської ради Олександр Шамота на сторінці в Facebook повідомив, що пізно ввечері обленерго "після втручання депутатів" відновило електропостачання і воду знову почали давати в будинку".

Нагадаємо, 13 квітня 2017 року Верховна Рада прийняла у другому читанні і в цілому законопроект "Про ринок електричної енергії України". За підтримку документа проголосували 277 депутатів.

Детальніше про сильні і слабкі сторони нового закону "Про ринок електричної енергії України" читайте у матеріалі Юлії Усенко "Що нам дасть і що забере закон про ринок електроенергії" в тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Про підвищення цін на електрику читайте в матеріалі Наталки Прудкої "Випробування енерготарифами" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".