UA / RU
Підтримати ZN.ua

Суд віддав офіс Приватбанку в Дніпрі компанії, пов'язаної з Коломойським

Банк готує апеляцію на рішення суду.

Господарський суд Дніпропетровської області скасував держреєстрацію права власності Приватбанку на головний офіс фінустанови в Дніпрі на користь компанії «Океанмаш» (Дніпро). Про це пише LIGA.net з посиланням на джерело в банку.

Рішення за позовом було прийнято 25 листопада, мотивація суду поки невідома, текст ще не опубліковано в Єдиному держреєстрі судових рішень.

Відзначається, що компанія в своєму позові вимагала визнати протиправним і скасувати рішення про державну реєстрацію права власності банку на "об'єкт нерухомого майна" та визнати це право за позивачем.

Приватбанк подає апеляцію на рішення Господарського суду Дніпропетровської області за позовом НП ТОВ "Океанмаш", яким суд підтримав спробу позбавити банк права власності на одну з будівель головного офісу в Дніпрі.

Читайте також: Розгляд суті справи "ПриватБанк проти ексвласників" в США почнеться в 2021 році

Нагадаємо, що ризик скасування націоналізації Приватбанку залишається і в разі прийняття такого рішення, його наслідки позначаться не тільки на банківській системі України, а й на всій економіці. Таку думку в інтерв'ю для ZN.UA висловив голова правління Приватбанку Петро Крумханзл.