UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ощадбанк переобрав голову на п'ять років

Спостережна Рада продовжила повноваження Пишного на другий термін.

Наглядова рада державного "Ощадбанку" продовжила повноваження глави банку Андрія Пишного ще на п'ять років. Про це повідомляє прес-служба банку.

Таке рішення рада ухвалила за результатами незалежної оцінки професійної придатності та відповідності кваліфікаційним вимогам.

Наголошується, що наглядова рада вирішила провести оцінку правління банку із залученням міжнародної компанії з підбору персоналу "Педерсен і партнерс" відповідно до міжнародної практики, та на даний момент проходить наступний етап оцінки за участю членів правління та ключових керівників банку.

Підкреслюється, що згідно з чинним законодавством, проведення конкурсу при наявності діючих контрактів з менеджментом банку не передбачено.

Раніше повідомлялося, що Ощадбанк планує залучити 11 мільярдів гривень докапіталізації. Президент Володимир Зеленський готує масштабну приватизацію. Першочергово будуть приватизовані держбанки, а також Укрпошта та Укрзалізниця.

Детальніше про приватизацію та оренду держмайна читайте в статті Юлії Самаєвої "Максим Нефьодов: "Велика приватизація - це велика проблема"" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".