UA / RU
Підтримати ZN.ua

Наглядова рада аеропорту "Бориспіль" оголосила конкурс на нового гендиректора

Заяви про участь в конкурсі приймаються з 12 до 25 травня.

Наглядова рада ДП "Міжнродній аеропорт" Бориспіль "оголосила конкурс на посаду гендиректора аеропорту, оскільки попередній гендиректор Павло Рябікін був призначений головою Держмитслужби. Про це повідомляється на сайті аеропорту.

"Керівник підприємства здійснює поточне (оперативне) керівництво підприємством, організує його виробничо-господарську, соціально-побутову діяльність, забезпечує виконання завдань підприємства, передбачених законодавством, статутом підприємства та укладеного контракту", - йдеться в оголошенні.

Серед вимог до кандидатів для участі в конкурсі:

У разі, якщо переможець конкурсного відбору не є громадянином України, до моменту укладення з ним контракту він в обов'язковому порядку повинен отримати громадянство України.

Кандидати на посаду повинні подати заяву про участь у відборі, копію документа, що посвідчує особу, копію трудової книжки або документів, що засвідчують досвід роботи, копію документа про вищу освіту.

А також - згода на обробку персональних даних, біографічну довідку (резюме) і конкурсна пропозиція (українською та англійською мовами).

Конкурсна пропозиція може містити:

Заяви про участь у конкурсному відборі приймаються з 12 до 25 травня 2021 року включно.

Результати конкурсу повинні оголосити до 7 липня.

Читайте також: Глава Держмитниці Павло Рябікін: "У "тіні" працює 91% всіх суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності"

Нагадаємо, що Кабінет міністрів на засіданні 28 жовтня погодив пропозицію Міністерства фінансів про визнання переможцем конкурсу на вакантну посаду глави Державної митної служби генерального директора аеропорту «Бориспіль» Павла Рябікіна.