UA / RU
Підтримати ZN.ua

«Нафтогаз» докорінно змінює структуру компанії

Скорочено кількість дивізіонів.

НАК «Нафтогаз України» наприкінці минуло місяця (31 березня) прийняла низку рішень, якими, зокрема, було ліквідовано сім дивізіонів. Про це повідомляє «Нафторинок» із посиланням на копію рішення.

Зокрема, припинили існування дивізіони: «Нафта», «Технічне забезпечення», «Зберігання природного газу», «Нова енергія», «Теплоенергетика», «Трейдинг», «Роздрібний бізнес».

У групі «Нафтогаз» мають перейти на нову операційну модель управління «Стратегічний архітектор» та створення Центру компетенцій.

При цьому в групі лишився дивізіон «Розвідка та видобування», у якому було змінено керівника з Олександра Романюка на Олега Толмачева.

«Головному директору виконавчому «Групи Нафтогаз» Калугіну М.А. підготувати та винести на розгляд правління матеріали щодо створення Центру компетенцій з технічної політики та проєктів «Групи Нафтогаз» на базі структурних підрозділів компанії, зокрема департаменту управління капітальними проєктами, департаменту управління виробничою діяльністю, відділу управління ланцюгами постачання, відділу координації та управління операційною діяльністю», – йдеться у рішенні.

Читайте також: Нафтогаз назвав нафтосервісні компанії, які не припинили роботу в Росії

Нагадаємо, що США розглядають ембарго на російську нафту без участі союзників у Європі.