UA / RU
Підтримати ZN.ua

Нацбанк купив у свою колекцію авто ще й мінівен з "наворотами" за 721 тис. гривень

В автопарку НБУ вже є 162 автівки; за останні три роки Нацбанк провів тендери на придбання машин на загальну суму майже 29 млн грн, найдорожча з яких - Мерседес за 3 мільйони.

Національний банк України 1 жовтня за результатами тендеру уклав договір з ТОВ "Атлант-М Дніпровська Набережна" на придбання мікроавтобуса Volkswagen T5GP Multivan Comfortline LR вартістю 721 тис. грн ($ 90 тис.)

Про це свідчать дані "Вісника державних закупівель", повідомляють "Наші гроші".

Мікроавтобус, розрахований на п'ятьох пасажирів, має зовнішні дзеркала з електроприводом і обігрівом, теплозахисне скло в кабіні і пасажирському салоні, керамічну обробку (протизасліплюючий захист) на вітровому склі, шкіряні елементи обробки салону, комфортну двошарову обшивку стелі у кабіні і пасажирському салоні та посилений килимовий настил підлоги в пасажирському салоні.

Розкішний салон мінівена

Як додаткове обладнання автомобіля, за що сплачується понад стандарт, НБУ замовив бортовий комп'ютер, велюрові килимки в кабіні водія, мультифункціональний пересувний стіл, сигналізацію зі скануванням салону, електропривід зсувних дверей, автономний обігрівач з таймером і додатковим обігрівачем (включаючи другий акумулятор), бі-ксенонові фари з динламічним регулюванням кута фар, радіосистему RCD 310 (вісім динаміків, радіо RCD 310 з МР3), легкоплавні диски NEVA7Jx17, міні-бокс (32 л) для охолодження і розігрівання.

Нагадаємо, у гаражі Нацбанку вже є 162 автівки. Найдорожчими серед них є семимісний Mercedes-Benz GL550 4matic, випущений у 2011 році. Зараз він оцінюється в 2,97 млн грн.

З 2010 року Нацбанк провів тендери на придбання автомобілів на 28,94 млн грн. !zn

Читайте також:

СБУ і Нацбанку накупили іномарок майже на 5 млн грн

МОЗ закупило 216 карет "швидкої", переплачуючи майже за 200 тисяч за авто

Звільнений за машину донецький чиновник "переосмислює те, що трапилося"