UA / RU
Підтримати ZN.ua

Коломойський готує позов на $ 5 млрд проти Кабміну по "Укрнафті"

На зборах наглядової ради "Укрнафти" Коломойський намагається всіма можливостями зберегти свій вплив над управлінням компанією.

Міноритарні акціонери напівдержавної "Укрнафти" збираються найближчим часом подати позов до суду проти уряду і держави Україна на суму $ 5 млрд.

Про це, як повідомив присутній на засіданні наглядової ради депутат Мустафа Найєм, заявив один з ключових міноритарних акціонерів компанії олігарх Ігор Коломойський.

"Коломойський: найближчим часом буде поданий позов до суду проти кабміну і гос-ва України на суму 5 млрд", - процитував Найєм у своєму Twitter слова олігарха.

За словами Коломойського, позов буде поданий приблизно в середині червня, через два тижні. "Все готово, адвокати визначено, суд визначено", - цитує слова Коломойського агентство "Інтерфакс-Україна".

Нагадаємо, в січні ZN.UA стало відомо, що кіпрські інвестори "Укрнафти" мають намір вимагати від України $ 5 млрд. Таким чином "інвестори" напівдержавної компанії миттєво відреагували на закон, що виводить її з-під повного впливу групи "Приват" Коломойського.