UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Київпастранс" приховав подробиці закупівлі квитків і проїзних на 5 млн у "принтовиків" ЄДАПСа

Деталі закупівлі - скільки саме проїзних замовлено і на основі чого вони будуть виготовлені, та скільки коштуватиме кожен документ - не оприлюднюють.

Комунальне підприємство "Київпастранс" уклало угоди з ТОВ "Укрспецполіграфія" на виготовлення одноразових квитків і проїзних на загальну суму 5 млн гривень.

Про це свідчить інформація у виданні "Вісник державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Замовлено одноразові проїзні квитки для проїзду на столичному електротранспорті автотранспорті загального користування, маршрутному таксі, міській електричці та штрафні квитанції.

Примітно, що деталі закупівлі - скільки саме проїзних замовлено і на основі чого вони будуть виготовлені - не оприлюднюють.

Це можливо тому, що дана закупівля КП "Київпастранс" звільнена від тендерної процедури і підпадає під дію закону "Про особливості здійснення закупівель в окремих сферах господарської діяльності", оскільки вартість придбаного товару не перевищує 5 млн гривень.

Зазначимо, що у 2012 році КП "Київпастранс" замовляло в "Укрспецполіграфії" 500 тис. проїзних квитків на основі картонних безконтактних карток на 6,07 млн гривень.

Власниками ТОВ "Укрспецполіграфія" є Михайло Коновал, Георгій Кувелас і Володимир Шевченко. До грудня 2012 року на цих же осіб були зареєстровані частки у ТОВ "ЄДАПС Принт". !zn