UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кадрового офіцера СБУ "кинули" на керівництво Львівською митницею

17 років проходив службу в органах Служби безпеки України на оперативних та керівних посадах.

Підполковника Служби безпеки України Андрія Кузніка призначено на посаду виконувача обов'язків начальника Львівської митниці. Про це повідомляє пресслужба Львівської митниці.

Кузнік понад 17 років проходив службу в органах Служби безпеки України на оперативних та керівних посадах: від оперуповноваженого регіонального органу до заступника начальника управління в Центральному апараті Служби.

Читайте також: Шмигаль назвав кроки щодо реформування Державної митної служби

Військове звання – підполковник. За заслуги в забезпеченні державної безпеки України нагороджений відзнакою «Вогнепальна зброя». Останнє місце роботи – начальник Рівненської митниці.

Навчався у Національній академії Служби Безпеки України, за фахом – юрист. Другу освіту здобув у Київському національному університеті імені Т. Г. Шевченка, на факультеті «Фінансів, банківської справи та страхування». Також отримав диплом Національного авіаційного університету, за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування». Займається науковою роботою у сфері державної безпеки при НА СБУ.

Читайте також: ДБР та СБУ проводять масштабні обшуки на митниці

Кузнік змінив на посаді в.о. голови Львівської митниці Олега Шахрая, який очолив Львівську митницю у серпні минулого року. За тиждень до закінчення контракту Шахрая, СБУ та Державне бюро розслідувань провели масштабні обшуки у центральному апараті Держмитслужби та восьми регіональних митницях, включно з Львівською.