UA / RU
Підтримати ZN.ua

Депутат назвав напрями підприємництва, які процвітають навіть у війну

Вирощування продуктів харчування, логістика, склади, будівництво та IT-сфера будуть опорою під час відновлення України.

Незважаючи на війну, в Україні є сфери підприємництва, які процвітають та здатні стати драйверами під час відновлення та модернізації економіки країни. Ці напрями назвав член парламентського комітету з питань енергетики Юрій Камельчук.

«У регіонах навіть у період повномасштабної війни процвітатимуть такі сфери підприємництва – вирощування та переробка продуктів харчування, логістика та розподільчі склади, будівництво та проектування. І, звісно, ІТ-сфера», – сказав Камельчук.

Депутат вважає, що для стабілізації інвестиційного клімату в регіонах та зміцнення економіки слід активно залучати до громад фахівців та агентства регіонального розвитку.

Читайте також: На конференції у Лондоні Україна вже має представити конкретні проєкти відновлення - експерт

Щоб уникнути помилок на наступному міжнародному заході щодо відновлення України – Конференції у Лондоні, – потрібно врахувати низку питань. Які саме, про це пише Андрій Длігач у матеріалі   "Від луганського провалу до українського прориву-2".

А у своєму попередньому тексті Длігач писав про те, чому досі немає реалістичного плану відновлення України. Про це читайте у тексті   "Від луганського провалу до українського прориву".