UA / RU
Підтримати ZN.ua

Данилюк анонсував готовність законопроекту про СФР

За його словами, документ буде підготовлений до кінця тижня.

Підготовка проекту закону про Службу фінансових розслідувань буде завершена до кінця поточного тижня. Про це написав секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олександр Данилюк на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"На цьому тижні фіналізуємо законопроект про Службу фінансових розслідувань. У минулу п'ятницю сформували позицію щодо розподілу підслідності. Дякую всім колегам за конструктивність", - написав він.

За його словами, на нараді міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков "показав приклад, як реформувати, не чекаючи закону: своїм рішенням ліквідував департамент захисту економіки".

"Схоже на цей раз буде перемога! До речі, з'явилася креативна ідея щодо назви нового органу, але тримаємо інтригу", - додав Данилюк.

Раніше секретар РНБО Олександр Данилюк заявляв, що на розгляд Верховної Ради буде винесено законопроект про створення Служби фінансових розслідувань (СФР), що розроблений Мінфіном у 2016 році.

Детальніше про створення органів для розслідування економічних порушень читайте в матеріалі Злати Симоненко "Бюро корупційної безпеки та Служба фінансових нерозслідувань" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".