UA / RU
Підтримати ZN.ua

Тіна Кароль гастролює малими містами і дасть концерти в Києві

"Допомогти дітям - вистачає. Забезпечити колектив - вистачає. Вистачає записати альбом у Лондоні".

Сім рекордних аншлагових концертів у Києві (скоро), гастролі малими містама, запис альбомів. Тіна Кароль не сумує і з оптимізмом дивиться у майбутнє.

Про це співачка розповідає в інтерв'ю для DT.UA.

"У нас велика країна. І ми придумали маршрут, який називається "Малі міста". І в таких містах, виявляється, є зали на 800 місць, є і тисячники. Ось і організували такий маршрут, навіть відкрили дорогу деяким артистам. Глядач приходить, тішиться. По-перше, ціна квитка не така, як у Києві, а більш прийнятна. Технічний райдер трохи нижче, але в основному все те ж, та ж програма: концерт - дві години десять хвилин", - розповідає Тіна.

Вже кілька місяців артистка їздить по різних містах України з концертами на підтримку нового альбому "Інтонації".

"Я взагалі не відчуваю себе ущербно. Живу одна. У мене є Веня. Того, що є, мені вистачає. Допомогти дітям - вистачає. Забезпечити колектив - вистачає. Вистачає записати альбом в Лондоні. І я це роблю на тих оборотах, які є сьогодні. Завдяки глядачам, які приходять у великі палаци і будинки культури - до Тіни Кароль", - каже співачка.

Детальніше про життя і творчість української поп-зірки читайте в статті Олега Вергелиса "Тіна Кароль: "Я знаю, що можна інакше"" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".