UA / RU
Підтримати ZN.ua

Гілларі Клінтон напише книгу про держсекретаря США

Жанр книги визначають як політичний трилер.

Колишня голова Держдепартаменту і кандидат в президенти США Гілларі Клінтон виступить співавтором книги «State of Terror» (можна перекласти як «Стан жаху» або «Держава терору»). Також над книгою буде працювати канадська письменниця Луїза Пенні, повідомляє «Медуза».

Відзначається, що книга вийде 12 жовтня 2021 року. Її жанр визначають як політичний трилер. Головним героєм книги стане держсекретар США, який приєднується до адміністрації свого колишнього суперника на виборах.

«Серія терористичних атак приводить світовий порядок в хаос, і держсекретареві доручено зібрати команду для розкриття смертельної змови», - йдеться в описі книги.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Читайте також: Клінтон: «Я би перевірила, чи розмовляв Трамп по телефону з Путіним в день штурму Капітолію»

Луїза Пенні - автор серії детективних романів-бестселерів про інспектора Армана Гамаша з поліції Квебеку. Її книги перекладені на 31 мову.

Хілларі Клінтон займала пост держсекретаря США з 2009 по 2013 рік у адміністрації Барака Обами. Раніше вона випустила вже сім книг, в тому числі спогади про передвиборну кампанію 2016 року, в якій вона програла Дональду Трампу.